Ajankohtaista

12.02.2009 Karjalan MediaCenter mukana Kesäpestuu -tapahtumassa

Joensuun kauppakeskus Iso Myyssä pidetään 20.2. Kesäpestuu -tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen työntekijöitä tarvitsevat työnantajat ja työnhakijat. Karjalan MediaCenter on tapahtumassa esittelemässä yrityksen toimintaa ja työmahdollisuuksia.

Perjantaina 20.2.2009 klo 16-18 Kauppakeskus Iso Myyn 2.kerrokseen kerääntyy kattava kokonaisuus Joensuun alueen työnantajista. Työnantajat esittelevät yritystensä toimintaa, työntekijätarpeitaan ja etenkin tarjolla olevia kesätyöpaikkoja.

Tapahtuman aikana työnhakijoilla on erinomainen mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa tarjolla olevista työmahdollisuuksista, sopia haastatteluaikoja ja tuoda itseään esille työnhakijana.
 
Karjalan MediaCenterin työmahdollisuuksista kiinnostuneiden kannattaa valmistautua Kesäpestuu -tapahtumaan kirjoittamalla avoin hakemus ja CV, jossa esittelee omaa osaamistaan. Karjalan MediaCenter tarjoaa monipuolisesti työpaikkoja myyntiin ja markkinointiin sekä asiakaspalveluun. Yrityksen toimintaa tapahtumassa esittelevät Karjalan MediaCenterin yksikön johtaja Kirsi Naumanen ja myyntiryhmän päällikkö Teija Koivunen.
 
Tutustu Kesäpestuu -tapahtuman esitteeseen >>täällä