Ajankohtaista

Haemme myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen sekä kesätöihin!

Odotamme sinulta
- oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta
- aktiivista ja positiivista asennetta myyntityöhön
- kykyä solmia uusia asiakassuhteita


Tarjoamme sinulle
- kiinnostavan ja haasteellisen tehtävän
- tunnetut tuotteet ja valmiita projekteja
- mahdollisuuden menestyä
- kiinteän pohjapalkan lisäksi kannustavan provisiopalkan

Työaika 6h/pv ma-pe klo 8-15 välisenä aikana.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: rekry@karjalanmediacenter.fi

Hakemusten perusteella pyydämme haastatteluun, jossa katsomme yhdessä sinulle sopivan työtehtävän!

 

 

03.07.2015  PKS yhteistyökumppaniksi

Karjalan MediaCenter on solminut yhteistyösopimuksen Pohjois-Karjalan Sähkön kanssa. Yhteistyön myötä avautui uusia myyntineuvottelija  työpaikkoja hakuun! Katso avoimet paikat kohdasta "rekrytointi".

19.03.2015  Elisa yhteistyökumppaniksi

Karjalan MediaCenter aloitti Elisan Yritysmyynnin kanssa yhteistyön. Yhteistyön myötä avautui uusia yritysmyyntineuvottelijoiden työpaikkoja hakuun. Katso avoimet työpaikat kohdasta Rekrytointi.

16.03.2012  B-to-B-myynnissä hyvä palkkakehitys

Uuden työmarkkinatutkimuksen mukaan myyntialan palkat ovat nousseet vuoden aikana 1,3 prosenttia, joka on nostanut myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen mediaanipalkan 4050 euroon.  Palkkatiedot perustuvat Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset SMKJ:n Taloustutkimuksella teettämään Työmarkkinatutkimukseen. Korkean ansiotason mahdollistaa myyntialalla yleinen tulospalkkaus.

09.03.2012  Karjalan MediaCenter jatkaa Viasatin myyntikumppanina

Karjalan MediaCenter jatkaa Modern Times Group AB -mediakonserniin kuuluva Viasat Finland Oy:n myynti- ja markkinointipalveluiden toteuttajana. Yhteistyö keskittyy maksu tv-palveluiden ja kanavapakettien myyntiin sekä olemassa olevien asiakkuuksien aktivointiin.

17.02.2012  Karjalan MediaCenter mukana Vastuullinen kesäduuni 2012 -kampanjassa

Karjalan MediaCenter on mukana Suomen lasten ja nuorten säätiön Vastuullinen kesäduuni 2012 -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat yritykset sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin ja ovat mukana edistämässä nuorten pääsyä hyvään työelämään. Karjalan MediaCenter työllistää Joensuussa n. 10 kesätyöntekijää.

06.02.2012  Karjalan MediaCenter sponsoroi maastohiihdon maajoukkueita

Karjalan MediaCenter on mukana suomalaisen maastohiihdon sponsoriverkostossa. Tukemalla hiihtoa Karjalan MediaCenter vaikuttaa suomalaisen huippu-urheilun menestysedellytyksiin ja maastohiihdon maajoukkueiden sekä junioritoiminnan resursseihin. Sponsoriohjelman piiriin kuuluvat naisten ja miesten A-maajoukkueiden urheilijat.

27.01.2012  Vuosikatsaus 1.1.-31.12.2011: Karjalan MediaCenterillä vahva vuosi

Karjalan MediaCenter on kasvanut vahvasti viimeisten kahden vuoden aikana. Kasvu on näkynyt paitsi liikevaihdossa myös uutena toimipisteenä sekä hyvinä sijoituksina erilaisissa mittauksissa ja luokituksissa. Vuoden 2011 aikana Karjalan MediaCenter on mm. noussut luottoluokituksessa korkeaan AA-luokkaan, listattu Pohjois-Karjalan kasvuyritysten sijalle 12 ja saanut Kauppalehden Menestyjäyritys-sertifikaatin.

12.01.2012  Karjalan MediaCenterille Kauppalehden Menestyjä-yritys -sertifiointi

Karjalan MediaCenterille on myönnetty Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin luokituksessa Menestyjä-yrityksen tunnus. Tunnuslukuvertailussa Karjalan MediaCenter sijoittui sekä kaikkien suomalaisyritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

29.12.2011  Kirsi Naumanen palasi Joensuun yksikön johtoon

Kirsi Naumanen on palannut Karjalan MediaCenterin yksikönjohtajaksi Joensuuhun puoli vuotta kestäneeltä Espanjan komennukselta. Naumanen oli käynnistämässä Karjalan MediaCenterin uutta toimipistettä Espanjan aurinkorannikolle Fuengirolaan.

22.12.2011  Karjalan MediaCenter esittäytyi uudessa Rekrytointikeskuksessa

Karjalan MediaCenter oli mukana Joensuun seudun TE-toimiston uuden Rekrytointikeskuksen avajaisissa marraskuun lopulla. Karjalan MediaCenterin työvoiman tarpeesta ja työmahdollisuuksista kertoivat vastaava myyntiryhmän päällikkö Outi Tuupanen ja rekrytointia hoitavan Duunix Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Karhu.

« Edelliset
123456789
Seuraavat »