Ajankohtaista

Haemme myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen sekä kesätöihin!

Odotamme sinulta
- oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta
- aktiivista ja positiivista asennetta myyntityöhön
- kykyä solmia uusia asiakassuhteita


Tarjoamme sinulle
- kiinnostavan ja haasteellisen tehtävän
- tunnetut tuotteet ja valmiita projekteja
- mahdollisuuden menestyä
- kiinteän pohjapalkan lisäksi kannustavan provisiopalkan

Työaika 6h/pv ma-pe klo 8-15 välisenä aikana.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: rekry@karjalanmediacenter.fi

Hakemusten perusteella pyydämme haastatteluun, jossa katsomme yhdessä sinulle sopivan työtehtävän!

 

 

08.12.2010  Karjalan MediaCenterin joululahjoitus Unicefin lastenrahastoon

Karjalan MediaCenter auttaa tänäkin jouluna maailman lapsia Unicefin Lastenrahaston kautta. Lastenrahastoon lahjoitetut varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi, suurin osa lahjoitusvaroista kohdistetaan köyhimpien maiden lasten auttamiseen. Unicef auttaa huolehtimalla lasten perustarpeista: puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä.

23.11.2010  Karjalan MediaCenter yhteistyöhön SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa

Karjalan MediaCenter Oy ja SOL henkilöstöpalvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on vahvistaa Karjalan MediaCenterin organisaatiorakennetta ja vapauttaa resurssit entistä vahvemmin työnohjaukseen sekä myynnin tukeen ja kehitykseen.

18.11.2010  Karjalan MediaCenter siirtyy Tikliin

Karjalan MediaCenterissä otetaan käyttöön Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI:n työehtosopimus ICT-alan toimihenkilöille.

29.06.2010  Karjalan MediaCenterin palveluihin voi tutustua nyt myös englanniksi

Karjalan MediaCenterin nettisivuilla voi tutustua yrityksen toimintaan ja palveluihin nyt myös englanninkielellä. Briefly in English kokoaa Karjalan MediaCenterin tärkeimmät yritysfaktat yhdelle sivulle.

24.06.2010  Yhteyskeskusala työllistää Joensuussa

Joensuun seutu on yhteyskeskustoiminnan edelläkävijä. Kokonaisuudessaan yhteyskeskusala tarjoaa alueella n. 700 työpaikkaa ja mahdollisuuksia alalle kouluttautumiseen. Karjalan MediaCenter on yksi alan tunnetuimmista toimijoista.

15.05.2010  Kesätyöntekijöistä ei pulaa

Ensimmäinen osa Karjalan MediaCenterin kesätyöntekijöitä on aloittanut yrityksen palveluksessa toukokuussa. Rekrytointi ei tuottanut ongelmia, myynti- ja markkinointipalveluista kiinnostuneita päteviä hakijoita löytyi hyvin.

20.04.2010  Karjalan MediaCenterissä panostetaan työhyvinvointiin

Karjalan MediaCenterin työntekijät osallistuivat räätälöityyn työhyvinvoinnin ohjelmaan, jonka tavoitteena on aktivoida työyhteisön toimintaa lisäämällä luovaa ongelman ratkaisukykyä, itseilmaisua ja vuorovaikutusta. Taideterapian keinoihin perustuva ohjelma antaa työkaluja paitsi työhyvinvoinnin lisäämiseen myös luovuuden käyttämiseen työtehtävissä.

31.03.2010  Karjalan MediaCenter toivottaa iloista Pääsiäistä

19.02.2010  Karjalan MediaCenter jatkaa maajoukkuesponsorina

Karjalan MediaCenterin ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyö mäkihypyn-, maastohiihdon- ja yhdistetyn maajoukkuesponsoroinnin merkeissä jatkuu. Karjalan MediaCenter on mukana Hiihtoliiton sponsoriohjelmassa nyt toista vuotta.

12.02.2010  Kesätyöpaikkojen haku alkaa

Karjalan MediaCenterin kesätyöpaikkojen haku alkaa helmikuussa. Tarjolla myyntityötä päivä- ja iltavuoroon. Työhön koulutetaan.

« Edelliset
123456789
Seuraavat »