Yhteistyömahdollisuuksia

Karjalan MediaCenter tarjoaa toimivat ratkaisut myyntiin ja markkinointiin, asiakashankintaan ja liiketoiminnan edistämiseen. Toimimme sekä yrittäjä- että kuluttajasektorilla. Asiakaskuntaamme kuuluu mm. pk-yrityksiä sekä operaattoreita, maksu-TV- ja mediapalveluiden tuottajia. 


Viasat Finland Oy - Myynti ja markkinointipalvelut (B-to-C)

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman huippukanavia, laadukkaan kuvanlaadun ja joustavuutta ohjelmien katseluun. Asiakkaiden kontaktoiminen henkilökohtaisesti on meille tärkeää ja haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme yksilöidyn tv-viihde ratkaisun.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua ja Karjalan Media Center on yhteistyökumppanimme maksu tv -palveluiden ja kanavapakettien myynnissä. Yhteistyökumppanina Karjalan MediaCenter on ammattitaitoinen, luotettava ja joustava. Ammattilaisten toteuttama myynti on laadukasta ja näkyy tuloksessa.

Oy Viasat Finland Ab
Emmi Vainionpää, Myyntijohtaja

Karjalan MediaCenter räätälöi kampanjat asiakkaan toiveiden mukaan, kouluttaa projektihenkilöstön ja vastaa asiakkuuksien kehittämisestä, uusasiakashankinnasta sekä vanhojen asiakkuuksien ylläpidosta ja aktivoinnista.


Suomen Ykköstilit Oy - Ajanvaraus ja buukkaus

Karjalan MediaCenter on jo pitkään toiminut tukenamme uusasiakashankinnassa. Tilitoimistoasiakkuudet ovat sellaisia, että asiakassuhteen rakentaminen vie aikaa, eikä ostopäätöstä tehdä puhelimessa. Asiakaskunnan laajentaminen on sujunut paljon helpommin, kun Karjalan MediaCenterin puhelinpalvelijat ovat sopineet asiakaskäynnit ja varanneet tapaamisajat valmiiksi. Mielestäni buukkaussoitot ovat myös erinomaista markkinointia; henkilökohtainen kontakti jää hyvin mieleen. Ensimmäinen kontakti asiakkaaseen luo vahvan mielikuvan yrityksestä, siksi buukkaajan täytyy olla paitsi ammattitaitoinen myös hyvin selvillä tarjottavasta palvelusta. Buukkausten kautta tapaamani asiakkaat ovat kaikki kehuneet asiakaslähtöisyyttämme. Se kertoo siitä, että käytämme ajanvarauksissa oikeaa yhteistyökumppania – Karjalan MediaCenterin puhelinpalvelijat sitoutuvat yrityksemme arvoihin ja edustavat meitä taitavasti.

Suomen Ykköstilit Oy
Jari Jääskeläinen, Toimitusjohtaja
 

NettiTieto Oy - Myynti- ja markkinointipalvelut (B-to-B), ajanvaraus / buukkaus

NettiTieto on sähköisen liiketoiminnan tukipalveluihin keskittynyt ohjelmistotalo. Myyntituotteisiin kuuluu mm. nettisivu-, varaus- ja laskutusjärjestelmiä. Olemme vahvistaneet omaa myyntitiimiämme käyttämällä Karjalan MediaCenterin myynti ja markkinointipalveluita. Lisäksi Karjalan MediaCenteristä buukataan myyntikäyntejä ja soittoaikoja omille myyjillemme. Karjalan MediaCenter on tehokas ja luotettava yhteistyökumppani. Projektit hoidetaan sovitun mukaisesti, laadukkaasti ja tuloksiin tähdäten. Myynnin lisäresurssit ovat näkyneet myös tuloksessamme, vuonna 2010 olimme Pohjois-Savon nopeimmin kasvanut yritys.

NettiTieto Oy
Tero Niemi, Myyntijohtaja

 

Meistä muualla:


Karjalainen, 01/2012: Naumanen palasi Joensuun yksikön johtoon

Kauppalehti Menestyjät, 12/2011: Karjalan MediaCenter alueensa parhaiden yritysten listan sijalla 34>>

Kauppalehti, 12/2011: Karjalan MediaCenter alueensa  kasvuyrityksissä sijalla 12>>

Kauppalehti, 09/2011: Karjalan MediaCenter Oy:n tulos nousi plussalle liikevaihdon voimakkaan kasvun myötä>>

Karjalainen, 07/2011: Karjalan MediaCenter laajentaa Espanjaan

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu, 08/2010: Yhteyksiä Pohjois-Karjalasta>>

Josek, 06/2010: Yhteyskeskusala kasvaa ja kehittyy>>

Karjalainen, 12/2008: Yhteyskeskusalan kasvulle ei näy loppua>> 

Joensuu Region, 11/2008: Karjalan MediaCenter hakee kasvun hyvästä työilmapiiristä>>


Pyydä tarjous palveluistamme>>