Karjalan MediaCenter yrityksenä

Karjalan MediaCenter on yhteyskeskusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia telemarkkinointi- ja puhelinpalveluja sekä yritysten välisen kaupan että kuluttajapalveluiden tueksi. Pääpalveluina ovat tuotteiden ja palveluiden myynti- ja markkinointikampanjat, telemarkkinointi / puhelinmyynti, asiakashankinta, ajanvaraus- ja buukkaus, puhelinhaastatteluiden ja -kyselyiden toteuttaminen sekä ulkoistettu asiakaspalvelu ja muut puhelinpalvelut. Palvelut räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa. Toinen, yrityssektorin puhelinpalveluihin keskittynyt toimipiste avattiin kesällä 2011 Espanjan Aurinkorannikolle Fuengirolaan. Yhteensä Karjalan MediaCenter työllistää viitisenkymmentä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista.  

Karjalan MediaCenter Oy on merkitty kaupparekisteriin ja on liiketoiminnastaan alv-velvollinen. 
 Liikevaihto ja tunnusluvut

Karjalan MediaCenter kuuluu Soliditet Finland Oy:n Rating-luokituksen korkeaan AA-luottoluokkaan ja yritykselle on myönnetty Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin Menestyjä-yritys -sertifiointi. Tunnuslukuvertailussa yritys sijoittui sekä kaikkien suomalaisyritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. 
Suomessa Karjalan MediaCenterin liikevaihtoluokka on 2-10 miljoonaa euroa. Tilikaudella 2010/09 liikevaihto nousi 3,1 miljoonaan euroon, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli 166,8 prosenttia. Vuonna 2011 yritys sijoittui Pohjois-Karjalan kasvuyritysten listan sijalle 12.   

Sertifioitu Business Center

Karjalan MediaCenterille on myönnetty puhelinpalvelu- ja contact center -yritysten korkean laadun BuC-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään tarkkojen laatukriteerien perusteella, ja se edellyttää asiakaskontaktin toteutuksen, henkilöstön ammattitaidon ja kokonaisvaltaisen laadun toteutumisen jatkuvaa seurantaa.